.

 

 

VISI

Menjadi salah satu kelab yang dikenali dipelusuk rantau asean yang aktif membuat perhubungan komunikasi radio dua hala diantara satu sama lain dan saling menjalankan eksperimen-eksperimen berkenaan frekuensi radio. Bertukar-tukar informasi dan pengalaman diantara semua pengamal radio amatur di rantau asean terutamanya berkenaan "emergency communications"

 
MISI

Mempromosikan hobi radio amatur dikalangan masyarakat dan menyediakan latihan dan sokongan yang diperlukan untuk melatih seseorang yang berminat dalam hobi radio amatur menjadi seorang pengendali radio amatur yang berlesen.

Senantiasa bersiap sedia untuk memberi bantuan komunikasi radio dua hala untuk manafaat ketika berlaku bencana dan kecemasan kepada agensi-agensi kerajaan mahu pun bukan kerajaan serta masyarakat.

Memberi peluang untuk peminat-peminat radio amatur untuk bersosial, belajar dan bertukar-tukar idea bagi mengembangkan lagi hobi radio amatur.

Hakcipta Terpelihara 2013 © Negeri Sembilan Amateur Radio Club
PENAFIAN : Negeri Sembilan Amateur Radio Club tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh pengguna maklumat yang diperolehi dari laman ini. Paparan terbaik resolusi 1280 x 1024 piksel

Negeri Sembilan Amateur Radio Club,
P.O Box 310, 70730 Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus,
West Malaysia, MALAYSIA

by m@top